Nieuw ATB parcours op Kabbelaarsbank: fiets mee met Michael Boogerd

Wethouder Frans Tollenaar van de gemeente Goeree-Overflakkee en ex-prof wielrenner Michael Boogerd nemen op 12 september aanstaande de ATB route Kabbelaarsbank officieel in gebruik. De mountainbike route is een initiatief van het Natuur- en Recreatieschap de Grevelingen, Staatsbosbeheer, Toer Club Ouddorp en de gemeente Goeree-Overflakkee. De route bestaat uit een grote en een kleine ronde. 
 
De ATB route maakt deel uit van het project Natura People waarmee Natuur- en Recreatieschap de Grevelingen een bijdrage levert aan de ontwikkeling van de Brouwersdam als Hotspot voor Active Leisure.
 
Meerijden
De officiële opening van de ATB route is tijdens het festival DAM7. Enthousiaste mountainbikers worden uitgenodigd om samen met Michael Boogerd het parcours te verkennen. Opgeven hiervoor kan via de website www.toekomstgrevelingen.nl. Slechts een selectie van fietsers kan gebruik maken van dit unieke aanbod. 
 
Hotspot Brouwersdam
De Brouwersdam is aangemerkt als Hotspot voor Active Leisure en is daarmee een belangrijk icoon in het water gerelateerd toerisme in de Voordelta. Om de actieve recreatie een impuls te geven, is de ATB route Kabbelaarsbank aangelegd: een vrij toegankelijke semi-professionele ATB route. 

You are here

Partners